Tek Kişilik Taraftar Grubu Açıklaması

Herkes onu Okay diye tanıyor.

Oysa, ismi Onur Kaygısız. 30 yaşındaki Aydınspor sevdalısı Onur Kaygısız’ı, nam-diğer Okay’ı Aydınspor’un maçlarına gelip de tanımayan yok. İçeride-dışarıda, uzak-yakın fark etmeksizin siyah-beyazlı renklerin peşinden Okay, Aydınspor 1923’ün İnegölspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada tribünde yer alan ‘ceza’sız 6 Aydınsporlu taraftardan biriydi. Sezon başından bu yana Aydınspor 1923’ün aldığı sonuçlarla üzülen Okay, İnegölspor deplasmanında gelen 1 puana bir nebze de sevindi.
Yaklaşık 16 yıldır maçlara geldiğini anlatan Onur Kaygısız, “Babamla birlikte maçlara gelirdik. Tabi o zamanlar taraftar grubuyla birlikte hareket edemiyordum. 1 yıl babamla maçlara gelip-gittikten sonra Asi Kankalar ile birlikte hareket etmeye başladım. İçerisi-dışarısı demeden yıllardır maçlara gidip-geliyorum” dedi.

Aydınspor 1923’ün maçlarına gelip-giden hemen hemen herkesin tanıdığı Okay, küfür ve kavgayı tasvip etmediğini söyledi.

Aydınspor ve Aydınspor 1923 ile duygunun her türlüsünü yaşadığını anlatan Okay şunları söyledi: “Galibiyeti-mağlubiyeti, sevinci-üzüntüyü hep yaşadık. En üzüldüğüm an Aydınspor amatöre düştüğü zamandı. Uzun süre kimseyle konuşamadım. Aydınsporsuz kaldığımız günler oldu. Allah’tan Aydınspor 1923 kuruldu. Özellikle Aydınspor 1923’ü kuran yönetimi kutluyorum. Ahmet Gümüş ve ekibi çok şeyler başardı. Şampiyonluk yaşadığımızda açıkçası sevinip-sevinmediğimi hatırlamıyorum. Çok şaşkındım galiba. 3.Lig’de yaşadığımız şampiyonlukta daha tecrübeliydik. Muhteşem bir gece yaşamıştık. Hayatım boyunca unutamam”
SONUNA KADAR DEVAM
Aydınspor’un çocukluk sevdası olduğunu vurgulayan Okay, “Yaşadıkça Aydınspor’u, dört yoncalı armayı desteklemeye devam edeceğim. Bugüne kadar nasıl olduysa, bundan sonra da gidebildiğim yere kadar gideceğim. Yeter ki bu takım var olsun. Mutlaka taraftarı yanında olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA