Fikret Orman'dan stad açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu. Orman, ikinci yarıda maçlarını nerede oynayacaklarının bir muamma olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Yapılmakta olan yeni statlarını bir an önce bitirmek istediklerinin altını çizen Orman, ikinci yarıda maçlarını nerede oynayacaklarının bir muamma olduğunu söyledi.
"Maçları nerede oynayacağımız muamma"

"CENTİLMENLİĞİMİZDEN ÖDÜN VERMEYİZ"

Kasımpaşa ile Beşktaş arasında oynanan olaylı maça değinen Orman, Yönetim olarak centilmenliğimizden ödün vermeyiz. Kasımpaşa yönetim kurulu üyesi İhsan Kalkavan’ın da yaşanan polemiklere benim kadar üzüldüğünü düşünüyorum” dedi.

"SPONSORLUK ANLAŞMALARINDA DÜZELTME YOLUNA GİTTİK"

Sponsorluk anlaşmalarında düzeltme yoluna gittiklerinin altını çizen Orman, “Çok kötü yapılan eski sponsorluk anlaşmalarını düzeltme yoluna gittik. Beşiktaş’ın marka değerini yükselttiğimiz sürece sponsorlarımız artacaktır” şeklinde konuştu.

"MAÇLARI NEREDE OYNAYACAĞIMIZ MUAMMA"

Spor Toto Süper Lig’in ikinci devresinde maçlarını hangi statta oynayacaklarının henüz belli olmadığını ifade eden Orman, “ikinci yarı maçları nerede oynayacağımız bir muamma. Şubat ayına kadar iç saha maçımız yok, o yüzden önceliğimiz bu konu değil. Maçları nerede oynayacağımız Şubat ayında netleşecek” dedi.

"STADI BİTİRİP BU REZİLLİKTEN KURTULMALIYIZ"

Yapılmakta olan statlarını biran önce tamamlamak istediklerini ifade eden Orman, “Yaşanan olaylar gösterdi ki, stadı bitirip bu rezillikten kurtulmalıyız. Atıp tutmakla, bağırıp çağırmakla hiçbir yere ulaşılmaz. Eskiden olduğu gibi arkası boş büyük laflar etmiyoruz. Öncelikli hedefimiz borçlarını zamanında ödeyen güvenilir bir kulüp olmak” diye konuştu.

"YENİ BİR FUTBOL MANTALİTEMİZ VAR"

Futbol takımının yeni döneme girdiğini ifade eden Orman, “Yeni bir futbol mantalitemiz var. Bunun oturması zaman alacak. Devre arasında takıma takviye yapacağız. Ama transfer şartları bize uygun olacak” dedi.