Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasıda takımdaki eksiklikleri tamamlamak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, ligin kinci yarısına eksiklikleri gidererek daha güçlü başlayacaklarını belirtti.

İkinci yarının ilk haftasında 4 Ocak 2014 Cumartesi İzmir Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edeceklerini ifade eden Zenginal, "Günde çift idmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. İzmir deplasmanı zor bir deplasman ama bunun üstesinden gelebilecek kadroya sahibiz" dedi.

İlk yarının son haftalarında sakatlıklar nedeniyle hiç beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını vurgulayan Zenginal, "İlk yarıda yaşadığımız puan kayıplarını telafi ederek ligde ilk 3 içerisindeki yerimizi korumak için çabalayacağız. Ligde yarışın içinde kalmak için çabalarken Avrupa Challenge Kupası'nda boy göstereceğiz. Avrupa'da da taraftarımızı sevindirecek sonuçlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada, transfer çalışmalarını sürdüren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Avrupa'nın önemli sağ kanat oyun kurucularından Olga Vashchuk ile bir yıllık anlaşma imzaladığı öğrenildi.

Kaynak: AA