Ya Trabzon'a ya Beşiktaş'a!

Trabzonspor gündemindeki, Mali asıllı ünlü Fransız orta saha oyuncusu Sissoko, konuştu: “Trabzonspor ya da Beşiktaş’tan birisini tercih edeceğim” diye konuştu

Benim için iyi bir deneyim olacak

Türkiye’de oynamayı arzu ettiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, Trabzonspor ve Beşiktaş ile görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini belirterek, “İki teklifi de değerlendiriyorum. Elbette benim ailemin nereye isteyeceği de önemli.

Şu anda ailemle birliktte Paris’teyiz. Ne olacağını önümüzdeki iki günde göreceğiz. Şu anda serbest bir oyuncu olduğumu için istediğim anda imza atabilirim. Ocak ayındaki transfer dönemini beklemeye gerek yok. Kararım, Beşiktaş ve Trabzonspor’la yapılan müzakerenin nasıl sonuçlanacağına bağlı
Birini tercih edeceğim. Birkaç gün içinde netleşir”
dedi.

Türkiye’de oynayan arkadaşlarından sık sık bilgi aldığını ifade eden Sissoko “Arkadaşlarım, Türkiye’nin çok güzel, statlarda da muhteşem bir atmosferin ve ligin de çok zevkli olduğunu söylüyor. İngiltere, Fransa, İspanya ve İtalya’dan sonra Türkiye benim için çok iyi bir deneyim olacak. Umarım ben de doğru tercihi yapacağım” diye konuştu.
“Senin transferinde Beşiktaş’ın mı yoksa Trabzonspor’un mu şansı daha yüksek” sorusuna ise deneyimli futbolcu, “Bilmiyorum.

Ben şu anda yaptığım antrenmanlara konsantre oluyorum. Ama menajerim, görüşmelerin bir kaç gün sonra sonuçlanacağını söylüyor” cevabını vererek sözlerini noktaladı.