Boluspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un iki futbolcusu Emrah Metoğlu ve Emre Kılınç, Denizlispor maçını kazanarak üzerlerindeki stresi atmak istediklerini söyledi.


Ligin ilk devresinin son maçına deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Boluspor’da hazırlıklar sürüyor. 9 maçtır kazanamayan kırmızı-beyazlı takımın genç oyuncuları Emrah Metoğlu ve Emre Kılınç, açıklamalarda bulundu. Denizlispor maçını kazanarak devreyi 3 puanla kapatmak istediklerini belirten Emre Kılınç, “Ligin son haftasında Denizlispor ile karşılaşacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Uzun zamandır galip gelemediğimiz için üzerimizde oluşan baskıdan kurtulmak istiyoruz. Denizlispor maçından alacağımız galibiyetle önümüzü çok daha rahat göreceğiz” dedi.

Ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlanacaklarını ifade eden Kılınç, “Şu anda tek düşüncemiz Denizlispor maçından galip gelmek. Devreyi 3 puanla kapatıp sıralamada üste çıktığımızda ikinci yarının bizim için daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Devre arasında yapacağımız hazırlık kampında çok daha iyi olacağız” diye konuştu.

Son iki haftada rakip filelere gönderdiği gollerle dikkatleri üzerine çeken Emrah Metoğlu, Denizlispor maçının önemine dikkat çekerek, “Denizlispor maçına çok iyi hazırlandık. Tüm planlarımız galibiyet üzerine kuruldu. İnşallah son karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, ikinci yarıya daha umutla başlarız, Şu anda camianın istediği bir konumda değiliz. Takım olarak bu bilinçle hareket ederek devre arasını iyi geçirmek istiyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ikinci yarıya iyi başlayıp üst sıralara tırmanmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA