Trabzonspor Yönetimi Antalyaspor Maçı Öncesi Trabzon'da Toplanıyor

Trabzonspor yönetimi, Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısının son maçında Antalyaspor ile oynanacak olan maç öncesi Trabzon'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

Bordo-mavili yönetim başta transfer olmak üzere takımdan gönderilecek isimlerle birlikte Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'nda durumunu masaya yatıracak.
Son deplasman maçında Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak lig yarışında önemli bir yara alan bordo-mavili takım da, yönetim Antalyaspor maçı öncesi Trabzon'da bir araya gelerek transferde izlenecek yol haritasını belirleyecek. Galatasaray maçı öncesi yapılması planlanan toplantı, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun isteği doğrultusunda ligin son maçından önce Trabzon'da yapılmasına karar verildi.

Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesinde Trabzon'a gelecek olan Hacıosamanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yönetim kurulunu toplayarak durum değerlendirmesi yapacak. Ligin ilk yarısında bulundukları konumu ve Avrupa'da geldikleri noktayı değerlendirecek olan Karadeniz ekibi ikinci yarıda ise takıma yapılacak olan takviyeleri tartışacak. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın isteği doğrultusunda takıma ilk planda forvet takviyesi yapmayı hedefleyen Karadeniz ekibi orta sahaya da transfer yapmayı amaçlıyor.

FORVET HATTINDA YENİ BİR İSİM GÜNDEME GELDİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Forvete yıldız futbolcu transfer edeceğiz" sözlerinin ardından takıma kazandırılacak isim merakla beklenirken, bordo-mavililerin gündemine bir çok isim geliyor. Malouda ve Bosingwa’yı renklerine bağlayarak büyük ses getiren Trabzonspor, forvet hattı için de listesinde önemli isimler yer alıyor. Avrupa’daki başarılı sonuçlardan sonra ligde gol bulmakta sıkıntılı olan Bordo-Mavililer’de gol yollarındaki sıkıntı çok net su yüzüne çıkarken, yönetim golcü transferinde Premier Lig ekiplerinden Fulham’ın dünyaca ünlü Bulgar forveti Dimitar Berbatov’u Trabzonspor’a getirmek için girişimleri hızlandırdı. Bordo-mavililerin gündeminde Martins, Arjantinli golcü Gaston Lopez, Santa Cruz isimleride listede yer alırken, son olarak gündeme ise Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim 1.86 boyundaki 25 yaşında Fransız oyuncu Anthony Modeste'nin gündeme geldiği ve bu oyuncu hakkında araştırmaların devam ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Fransa Liginde mücadele eden futbolcunun, Bastia'da forma giydiği ve 36 maçta 15 gol atıp 4 asist ile sezonu tamamladığı öğrenildi. Bu sezon Hoffenheim transfer olan ve 16 maçta 6 gol atıp 2 asist yapan oyuncunun son haftalarda gol yollarında yaşadığı sıkıntıdan ötürü keyifsiz olduğu öğrenildi.

ENGİN BAYTAR YUVAYA DÖNÜYOR
Trabzonspor'da yönetim takıma kazandırılacak forvet ismi üzerinde çalışırken diğer taraftan ise yerli transferleri de yapmaya çalışıyor. 2009-2011 yılları arasında Trabzonspor formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu, Engin Baytar'ın yuvaya dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray’da mutlu olmayan ve ayrılmayı kafasına koyan oyuncu bordo-mavili yöneticilerle geri dönme noktasında görüşme yaptığı ancak oyuncunun bonservisi bulunması nedeniyle bu transfere temkinli yaklaşan bordo-mavililerin,bu noktada bir kolaylık olması halinde bu transfere onay verebileceği öğrenildi.

GİDECEKLER BELLİ
Trabzonspor takımdan göndermeyi planladığı oyuncuların öncelikle Türkiye'de takasta kullanmayı planladığı öğrenildi. Volkan, Batuhan, Giray, Alanzinho, Janko ve Adrian gibi isimleri öncelikle takasta değerlendirmek isteyen Karadeniz ekibi, Türkiye'de transfer etmeyi planladığı oyuncuların kulüplerine takımda düşünmediği isimleri önerecek. Gaziantepspor'dan Cenk Tosun, Burasspor'dan Şener, Kayserispor'dan Ömer Bayram'ı isteyen bordo-mavili takım ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte resmi olarak görüşmelere başlayacak.

Kaynak: İHA