Şükrü Ergün Açıklaması

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının kapanacağını dile getirdi.


Basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, yemeğin ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının kapanacağını belirten Şükrü Ergün, "Her zaman bu fark kapanabilir. Hiçbir takım maçını kaybetmeden yoluna devam edemez. Rakibimiz bu hafta puan kaybetti. Biz de şu anda bir çıkış sürecine girdik. Çıkış trendimiz ikinci yarıda da devam edecektir. Aradaki bu fark kapanacaktır" diye konuştu.

Bir basın mensubunun transferle ilgili sorusuna ise Ergün, "Eksik pozisyonlara yönelik çalışmalar devam ediyor. Takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere transferler yapılacaktır" cevabını verdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ise Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın kapanacağını söyleyerek, "Sözleşmesi sona eren Drogba'nın takımda kalmasını yönetim, teknik heyet ve taraftarlar istiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA