Orduspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Sözeri, geçen hafta sonu deplasmanda Ankaraspor karşısında aldıkları 4-0'lık mağlubiyetin ardından erken toparlandıklarını belirtti.

Ligde bu sezon ilk defa deplasmanda mağlup olduklarını kaydeden Sözeri, şöyle konuştu:
"Futbolun içerisinde galibiyet de var mağlubiyet de. Bu sezon ligde ilk defa yenilgi aldık ama önemli olan bu mağlubiyetin ardından erken toparlanmaktı. Biz de öyle yaptık. Lider olduğumuz zaman da söylemiştik, bu köprünün altından daha çok sular akar diye. Aynı şeyler geçerli. Biz nasıl güzel bir çıkış yakaladıysak o çıkışı tekrar yakalamak istiyoruz. Bu hafta sonu da devrenin son maçını Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Şanlıurfaspor maçı bizim için ve camianın birlikteliği için bir test maçı olacak."
Sözeri, iyi odaklanıp hataları da en aza indirip maçtan güzel bir sonuçla ayrılmak istediklerini vurgulayarak, "Rakibimizi sahamızda yenip puanımızı 36 yapmak istiyoruz. Zaten 36 puan da ilk yarı için hakikaten hatırı sayılır güzel bir puan. İnşallah o puana ulaşır, devre arasına da moralli gireriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA