İnegölspor'un Play-off İnancı Tam

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, ''Bu takım yüzde yüz play-off oynayacaktır, buna senet bile verebiliriz'' dedi.

Bulut, yaptığı açıklamada, pazartesi günü sahalarında karşılaştıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Aydınspor 1923 karşısında, iyi futbol oynamalarına karşın istedikleri neticeyi alamadıklarını söyledi.

Maçı kazanmak adına gerekli pozisyonları ürettiklerini ama değerlendiremeyince 2 puan kaybettiklerini belirten Bulut, ''Bu takım çok iyi maçlar çıkardı ama son haftalarda kupadan kaynaklanan bir düşüş yaşıyor. Yoğun maç trafiğinin yanı sıra son bir aydır açıkçası düzgün antrenman yapamadık, yenileme çalışmaları ile geçiştirdik. Artı sakatlıklar, kart cezaları meydana geldi'' diye konuştu.

İnegölspor'un yüzde yüz play-off oynayacağını iddia eden Bulut, şunları kaydetti:
''Bu takım yüzde yüz play-off oynayacaktır, buna senet bile verebiliriz. Kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Biz liderliğin, şampiyonluğun mücadelesini veriyoruz. Yoksa bizim play-off oynayamama gibi bir sıkıntımız asla yok, herkes bunu böyle bilsin. Devre arasında gerekli takviyeler yapıldığı takdirde ikinci devrede bu takım puan ortalamasını daha yukarı çekerek play-off oynayacaktır. Sezona başlarken hedefimiz lider olarak direkt PTT 1. Ligi'ne çıkmaktı. Ama bundan oldukça uzaklaştık. Matematiksel olarak şansınız olsa da zor gibi gözüküyor. Play-off şansımız her zaman var.''

Kaynak: AA