İnegölspor'da Radikal Kararlar Yolda

2014 futbol sezonu kapanırken, Beyaz Grup'ta ilk yarıyı hedefinin uzağında tamamlayan İnegölspor’da radikal kararlar yolda.


Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, ilk yarıyı istemedikleri bir yerde tamamladıklarını belirtirken, Teknik Direktör Mehmet Bulut ise Play-off için senet bile verebileceklerini ve radikal kararların alınacağını söyledi.

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “Söylenecek pek bir şey yok. Devreyi 26 puanla kapattık. Bizim hiç istemediğimiz, hesap yapmadığımız bir yer. İkinci yarı için birkaç takviye yapıp, şuan bu gözüküyor çünkü, ikinci devreye biraz daha güçlü bir kadroya hazırlanacağız. 30. kuruluş yıldönümümüzde 1. Lig hedefine kenetlendik, aynı şekilde devam edeceğiz. Yapılacak çokta fazla bir şey yok” dedi.

Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yolların ayrılacağı söylentilerini de değerlendiren Başkan İlhan Korkmaz, “Sezonla ilgili değerlendirmelerimizi salı günü toplantılarımız var, burada yapacağız. Öyle veya böyle olacak diye bir şey söylemiyorum, oturacağız yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile beraber karar vereceğiz. Dışarıda söylenen sözlere istinaden bu soru soruldu herhalde. Bununla alakalı değerlendirmelerimizi yönetim kurulumuzla, teknik heyetimizle oturup yapacağız. Burada hiçbir şey ima etmedim, etmiyorum. 21 tane arkadaşız, İnegölspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. İnegölspor içi en iyisi ne ise onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

"PLAY-OFF İÇİN SENET VEREBİLİRİZ"
İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, “Bugün iyi futbol oynadık. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler ama neticeyi alamadık. Kazanmak adına gerekli pozisyonları ürettik ama değerlendiremeyince iki puan kaybettik. Bu takım çok iyi maçlar çıkardı ama son haftalarda kupadan kaynaklanan bir düşüş yaşıyor. Yoğun maç trafiğinin yanı sıra son bir aydır açıkçası düzgün antrenmen yapamadık, yenileme çalışmaları ile geçiştirdik. Artı sakatlıklar, kart cezaları meydana geldi. Bu bahanelerin arkasına sığınmayız. Ancak bu takım yüzde yüz play-off oynayacaktır, buna senet bile verebiliriz. Kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Biz liderliğin, şampiyonluğun mücadelesini veriyoruz. Yoksa bizim play-of oynayamama gibi bir sıkıntımız asla yok, herkes bunu böyle bilsin” dedi.

Büyük umutlarla gelen isimlerin gerekli katkıyı sağlayamadığını dile getiren Bulut, “Birileri geldiğinde muhakkak birileri gidecektir. Bunun olması gerekiyor. Büyük umutlarla gelen oyuncuların takıma katkı sağlayamamaları planlarımız alt üst etti, bu da bir gerçek. Bunu herkeste gördü. Herkes şunu da bilsin ki, bu kadar sabırlı bir hocada herkes bulamaz. Biz gerekli sabrı gösterdik ancak artık bitti. Bu sabrında bir sınırı vardır. İkinci yarı radikal bir takım tedbirler almak zorundayız. Almazsak zararını yine biz görürüz. Gerekli tedbirlerimizi alacağız ve inşallah seyircilerimiz daha iyi bir İnegölspor izleyecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA