Fenerbahçe’de Samandıra’dan ilginç itiraf

İsmini vermek istemeyen bir Fenerbahçeli yönetici, ‘Derin Futbol’ muhabiri Sezgin Gelmez’e ses getirecek itiraflarda bulundu.

İsmini vermek istemeyen bir Fenerbahçeli yönetici Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın spor dünyasında olan gelişmeleri değerlendirdiği'Derin Futbol' programına ilginç itiraflarda bulundu.

İşte o ses getirecek itiraf:
‘Takım içinde çözülme var'
Konsantrasyon eksikliği, oyun içinde küçük çözülmeler, çok kaliteli ciddi bir rakip, bizi çok iyi analiz etmişler. Artı olarak tabi ki zemin normal bir zemin olsaydı kazanırdık. Onlar 1 aydır bu zeminde çalışıyorlar. Dediğim gibi ama bizde de oyun içinde çözülmeler var. Neredeyse her mevkiinin 3 adamı var. Bu adamlar farklı pozisyonlarda oynayabiliyorlar. Önümüzdeki 2 maç puan farkı artar. Biz içeride Kayseri ve Konya ile oynuyoruz. Galatasaray önce Erciyes'e gidiyor ve orada Hikmet Karaman var. Sonra Gaziantep'e gidecekler. Antep'in durumu ortada. Beşiktaş Gençlerbirliği'ne ardından Trabzon'a gidecek. İkisi de kaybedecek. Kayıpsız geçmeleri zor. Biz içeride kolay kazanıyoruz. Puan farkı azalmayacak daha da artacak. 13 puanlık farkı bekleyin ve görün. Ve son olarak kimse heveslenmesin Fenerbahçe'de panik havası yok.