Elazığspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile yapacakları maçı kazandıkları takdirde, puan sıralamasında bazı takımları geride bırakabileceklerini belirterek, "Bu hafta 3 puana konsantreyiz. Seyircimizin yine desteğini bekliyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor ile cumartesi günü iç sahada oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdüren Elazığspor'da, teknik direktör Buruk, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Ligde geçen hafta Beşiktaş'a mağlup oldukları maçtan takım halinde çıkaracakları dersler olduğunu belirten Buruk, oyuncularıyla antrenman öncesi toplantı yaptıklarını ve Çaykur Rizespor maçının önemini konuştuklarını söyledi.

Son sırada bulunmaları nedeniyle camiada herkesin üzgün olduğunu anlatan Buruk, Çaykur Rizespor ile yapacakları maçı kazandıkları takdirde, puan sıralamasında bazı takımları geride bırakabileceklerini belirtti.

Buruk, ligde 17. hafta öncesinde Çaykur Rizespor'un 16, takımının ise 10 puanda olduğunu hatırlatarak, "O grubu yakalamak çok önemli. Bu mesajı, oyuncularımıza verdik. Bu hafta hazırlıklarımız daha iyi olacak. Bu hafta 3 puana konsantreyiz. Seyircimizin yine desteğini bekliyoruz" dedi.

Devre arasında iyi bir kamp dönemi geçireceklerini belirten Buruk, kampta hazırlık maçı yapmayacaklarını ifade ederek, "Türkiye Kupası'nda oynayacağımız 3 maçı, kampın devamı olarak görüyoruz. Antalya'da olacağız, ocak ayının 5-6'sı gibi orada toplanacağız. Oradaki 10 günlük çalışmanın ardından kupa maçlarına çıkacağız" diye konuştu.

Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular, önce ağırlık çalıştı. Antrenman, taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

Kaynak: AA