Aydınspor 1923'te Transfer Hareketli Geçecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, devre arasında en az 6 transfer yapacaklarını belirtti.


İlk yarının son maçında İnegölspor ile 1-1’lik skorla berabere kalan Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, takımının zorlu İnegöl deplasmanında verdiği mücadeleden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık bölümü hariç son derece iyi oynadıklarını anlatan Ceviz, “Yine oyunumuz iyi, ancak yine berabere kaldık. Takımımızın performansından memnunum. İkinci yarıda iyi oyunun yanı sıra, iyi skorlar alan bir takım izlettirmek istiyoruz. İnegöl’e kadar bizi desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kendisinin İzmir’de bulunduğunu ve transfer sürecini yakından takip ettiğini kaydeden Ceviz, şunları söyledi: “Eksik mevkilerimize transferler yapacağız. Yönetimimiz ile koordineli olarak transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki santrafor, iki orta sahada, bir kaleci almayı planlıyoruz. Beklerimize de alternatif olabilecek oyuncular bulursak alacağız“
Bilindiği gibi Aydınspor 1923, 29 Aralık’ta Aydın’da toplanacak. 30 Aralık’ta ise Antalya kampına gidecek.

Kaynak: İHA