Adaylığını Açıklayan Aydoğdu İddialı

İşadamı Selahattin Aydoğdu, Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Aydoğdu, Yüzevler Restoran'da düzenlediği basın toplantısında, takımın performansının düşük olmasının nedeninin, futbolcuların aylardır alacaklarını tahsil edememesi olduğunu söyledi.

İstanbul ve Adanalı işadamlarından oluşan bir yönetim belirlediğini vurgulayan Aydoğdu, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ile görüştüğünü ve seçimlerde adaylıktan çekilip kendisine destek vereceği sözünü aldığını kaydetti.

Takım kadrosunu bozmayacağını ancak, ikisi ön libero biri kaleci olmak üzere üç futbolcuya ihtiyaç olduğunu belirten Aydoğdu, başkan seçilmesi durumunda ilk işinin futbolcuların alacaklarını ödemek olduğunu vurguladı

Kuracağı yönetim kadrosunda ise hiçbir isimden para almayacağının altını çizen Aydoğdu, yeni bir yapılandırmaya giderek kulübü en kısa zamanda borçsuz hale getireceğini söyledi.

Herkesin takım için elinden geldiğini yaptığını belirten Aydoğdu, “Mustafa Tuncel Başkan'ın yaptığı kadro kötü bir kadro değil ama maya tutmadı. Yapacak bir şey yok şuan. Oyuncuya parasını vermedin mi hesap soramazsın ki. Şirketler hepsi birbirine benziyor. Personelin maaşını veremezsen çalıştıramazsın. Çalışan adamın önce maaşını vereceksin” dedi

Takımdan ayrılmak isteyen oyunculara da değinen Aydoğdu, kimsenin Adana Demirspor'dan büyük olmadığını ifade ederek, “Geldiğim gün herkesin alacağını öderiz. Gitmek isteyen adamı zaten göndereceğim. Onlar bize uyacak, biz onlara uymayacağız. İşini kim iyi yaparsa biz onun yanındayız. Herkes işini yapacak, ben de dahil. Başarılı olamazsam kendimi ezdirmeden bırakırım” diye konuştu.

Kaynak: İHA