Adana Demirspor - Tekden Denizlispor Maçında İkinci Ryan Donk Vakası

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan mücadelede Ryan Donk’un yaptığı ve çok tartışılan hareketin benzeri Adana Demirspor - Tekden Denizlispor maçında yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Kasımpaşa- Beşiktaşmücadelesinde yaşanan çift top olayının bir benzeri, bu hafta PTT 1. Lig'de yaşandı.

Adana Demirspor'un evinde Tekden Denizlispor'u konuk ettiği mücadelenin 15. dakikasında, ev sahibi ekipten Ahmet Kamil Çörekçi sahaya giren ikinci topu ayağıyla devam eden pozisyondaki topa doğru gönderdi ve pozisyonun devam etmesini engelledi.

Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen bu olay sonrasında oyunu durdurdu ve pozisyonun yaşanmasına neden olan Ahmet Çörekçi'yi sarı kart ile cezalandırdı.

Adana Demirspor - Tekden Denizlispor maçının gollerini izlemek için tıklayınız

Adana Demirspor-Tekden Denizlispor maçının özeti:

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor, sahasında Tekden Denizlispor'u 3-2 yendi.

Adana Demirspor'un gollerini Mehmet Eren Boyraz (2) ve Yusuf Akyel atarken, Tekden Denizlispor'un gollerini Serdar Dursun ve Kahe kaydetti.

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 22'ye yükseltirken, Tekden Denizlispor 18 puanda kaldı.

Maçtan notlar

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Emin Yıldırım, İlyas Emektar

Adana Demirspor: Recep, Ahmet (Dk. 46 Atilla Aybars), Nurettin, Erdi, Özgür, Yusuf (Dk. 86 Gökay), Erçağ, Rajnoch, Efe (Dk. 79 Raşit), Mehmet Eren, Ferhat

Tekden Denizlispor: Ozan (Dk. 35 Ceyhun), Ömer, Bülent, Onur (Dk. 72 Serdar), Souza, Süleyman, Yenal (Dk. 46 Şevki), Simac, Barış, Mehmet Cansın, Ahmet

Goller: Dk. 29 ve Dk. 57 Mehmet Eren, Dk. 45+2 Yusuf (Adana Demirspor), Dk. 78 Serdar, Dk. 84 Souza (Tekden Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Ahmet, Dk. 50 Özgür (Adana Demirspor), Dk. 38 Mehmet Cansın, Dk. 61 Ahmet, Dk. 77 Barış (Tekden Denizlispor)