Şahinbey Belediye Altyapı Futbol Takımı Liderliğini Sürdürüyor

U19 Futbol Ligi’nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı, Demir Spor ile 3-3 berabere kalırken, Şahinbey Belediyesi U 17 Futbol Takımı, Gazisaray Spor'u 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.


U 19 1. Amatör Küme B Grubu’nun lideri Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı, Demir Spor ile Şehitkamil İlçe Stadı’nda oynadığı maçta 3-3 berabere kaldı. 90 dakikasında büyük heyecanın olduğu maçta 5. dakikada Demirspor penaltı kaçırdı. Şahinbey’in gollerini Yusuf (2), ve Muhammet atarken, Demir Spor’un golleri ise İsmet Koca ve Mehmet Doğu’dan (2) geldi.

ŞAHİNBEY U17 TAKIMI LİDER
Şahinbey Belediye U17 takımı ise Şahinbey Sahası’nda Gazisaray Spor ile oynadığı maçta sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Takımın gollerini Yusuf Erdem (2) ve Sefa Gümüş attı. Şahinbey U-17 futbol takımı bu galibiyetle birlikte 12 puanla U-17 B Grubu’nda liderliğini sürdürdü.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, U-19 ve U-17 takım sporcularını yürekten kutladığını belirterek, “Sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA