Manisaspor Basın Sözcüsü Kadayıfçılar Açıklaması

​ PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Samsunspor maçında hakemi verdiği kararları eleştirerek "Gördüğümüz kartlar önümüzdeki haftalara da etki yapacak" dedi.

Kadayıfçılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Samsunspor maçında üstün oynayan taraf olduklarını ancak maçı yöneten hakemin bütün inisiyatiflerini rakip takımdan yana kullanmasının takım motivasyonunu bozduğunu" söyledi.

Galip gelerek puan almayı hedefledikleri maçtan, mağlup ayrılmalarından dolayı üzgün olduklarını anlatan Kadayıfçılar, maçı yöneten hakemin yanlış kararlar vererek skoru etkilediğini savundu.
Kadayıfçılar, şöyle konuştu:
"Hakemin bütün inisiyatiflerini ev sahibi takımdan yana kullanması takımın motivasyonunu bozdu. Maçı bizim açımızdan sinir harbine çevirdi. Bir de kırmızı kartlar gelince iyice deformasyona uğradık. Mağlup da olabiliriz tabii ama oyun inisiyatifini sürekli karşı taraftan yana kullanırsanız, o zaman da futbolun güzelliği kaçıyor. Gördüğümüz kartlar önümüzdeki haftalara da etki yapacak."
Takımın bugün izinli olduğunu, yarın tesislerde topbaşı yapacağını belirten Kadayıfçılar, takımın Bucaspor maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenman ile başlayacağını söyledi.

Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Bucaspor karşılaşmasından galip gelerek, devreyi iyi yerde bitirmek istediklerini kaydeden Kadayıfçılar, kart cezalıları dışında takımda eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA