Soğuk savaş devam ediyor!

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri arasında son dönemde iletişim araçları kullanılarak yapılan soğuk savaş devam ediyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında son dönemde yaşanan sosyal medya savaşları bu sefer farklı bir konsept ile alev aldı.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın dün kulüp televizyonuna yaptığı "Biz bir aileyiz açıklaması" ve kulüp televizyonun çocuklar için düzenlenen yılbaşı kutlaması töreninde böyle bir kj kullanması büyük ses getirdi. Fenerbahçeli taraftarlar bu sloganın kendi kulüplerine ait olduğu yönünde yorumlarda bulundu. Sosyal medya bununla çalkalandı.

Fenerbahçe'de son dönemde sosyal medyada "Biz bir aileyiz" etiketi altında çeşitli paylaşımlar yapılırken, kulübün resmi dergisinde de son aylarda bu ifade oldukça fazla kullanılmıştı.

G.SARAY TARAFTARINDAN TEPKİLERE CEVAP

Fenerbahçeli taraftarların sert tepkisinden sonra Galatasaray taraftarları ise bu sloganın ilk kez takımın eski teknik direktörü Fatih Terim tarafından kullanıldığını savundu. Çeşitli görseller yayınlandı. Galatasaraylı taraftarların internetteki buluşma noktalarından Webaslan.com konuyla ilgili "Çalmayın diyenler çalmayın" adlı bir haber yayınladı ve söz konusu sloganın Mayıs 2013'te kullanıldığını hatırlattı.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında sosyal medyada yaşanan rekabet ve galibiyet pozları üzerine çıkan tartışmadan sonra alevlenen diğer konu ise sloganlar üzerine oldu. Bu tartışmalar uzun süre devam edecek gibi gözüküyor.