Burak: Artık işin bilincindeyiz!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu, önceki haftalarda gereksiz puanlar kaybettiklerini belirterek artık işin bilincinde olduklarını ifade etti.

Türk Telekom Arena'da Trabzonspor'u 2-1'lik skorla mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz,

"Bugün rakibimiz puan kaybedince maçın önemi daha da arttı. Geçmiş haftalarda çok gereksiz puanlar kaybettik. Artık işin bilincindeyiz. Bu konuda sürekli toplantılar yapıyoruz. Bugün de mücadelemizi yapıp kazandık. Trabzon iyi bir takım ama bizim kazanmaktan başka çaremiz yoktu." dedi.

Mücadeleyi izleyenler arasında bulunan Arda Turan'ın uğur getirdiğini belirten Yılmaz, "İki kaleci de Türkiye'nin en iyi kalecileri. İkisini de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bugün Arda Turan geldi maçımıza. Telefonda bana gol atacağımı söyledi. Aramızda bir uğur var. İki golümü de ona armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gökhan ile giderek daha iyi bir ikili olacaklarını düşünen Semih Kaya ise, "Bugün Fenerbahçe maçının skoruna göre oynadık. İyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarıda iyiydik. Ligin ikinci yarısında elimizden geldiğince konsantre olmak zorundayız. Umarım puan farkını bir an önce kapatma fırsatı yakalarız. Gökhan ile aynı dili konuşuyoruz. Her gün beraber antrenmanlar yapıyoruz. Uyum sorunu olacağını düşünmüyorum. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor." şeklinde konuştu.