Akyazılı Karatecilerden 5 Madalya

Yalova'da düzenlenen Hilmi Serdar Karate Turnuvası'na katılan Akyazı Belediyesi Spor Kulübü karatecileri, 5 madalya kazandı.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Salonu'nda, 5 ilden 15 spor kulübü ve 300 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele eden Akyazılı karateciler, iki birincilik ve üç ikincilik kazandı.
Turnuvanın minik erkekler 25 kilogram kategorisinde Burak Can Öztürk ve yıldız bayanlar 45 kilogramda Nur Karsavuran birinci, minik bayanlar 25 kilogramda Zeynep Birinci, minik erkekler 35 kilogramda Osman Yılmaz ve yıldız bayanlar 35 kilogramda da Ahsen Ebrar Takı ikinci oldu.
Elde edilen başarılardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten antrenör Sezai Yolcuoğlu, çalışmalarının karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

"Bu başarıları sürdürerek Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda da iyi dereceler elde etmek istiyoruz" diyen Yolcuoğlu, "Turnuvaya katılmamızda bizlere destek sağlayan Akyazı Belediyesine teşekkür ediyorum. Turnuvalarda bizleri yanlık bırakmayan velilerime ve derece yapan sporcularımı tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA