Olcay: Müthiş sol ayağımla yapıştırdım

Elazığspor maçından önce yaşadıkları sıkıntıları anlatan Olcay, taraftarlarının desteğinden övgüyle bahsetti.

Başiktaş ortasaha oyuncusu Olcay Şahan, maçtan önce sıkıntılar yaşadıklarını ancak bunun üstesinden iyi bir şekilde geldiklerini söyledi.

Siyah beyazlar Süper Ligi'in 16. haftasında Elazığspor'u konuk ettiği maçtan 4-1'lik skorla galip ayrıldı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki oyuncu, "Maçtan önce çok sıkıntılı bir dönem geçirdik. Muhammed ve Oğuzhan dün sakatlandı. 11 oyuncunun 5'i ilk kez ilk 11'de görev aldılar ligde. Takdir edilecek bir performans gösterdik. Çok zorlu bir zamanda çok büyük baskı altında üstesinden geldik. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece bizi kimse yenemez. Sanırım koşu mesafelerinde rekor kırdık yine. Çok iyi mücadele ettik." şeklinde konuştu.

Takımının üçüncü golünü kaydeden Olcay, bu golden, "Top geldi, Bilica önümdeydi. Önce vurmak istemedim kontrol ettim. Sonra müthiş sol ayağımla yapıştırdım." ifadelerini kullandı.

"HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ"

Serdar Kurtuluş ise sezonun başından beri birçok sıkıntıyla mücadele etmek zorunda kaldıklarını vurgularken, "Yediğimiz cezalar, sakatlıklar, sahamızın olmayışı gibi zorluklar yaşıyoruz. Devreyi 32 puanla kapatmak istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız 17-18 maç var. Henüz hiçbir şey bitmedi." sözlerini ekledi.

Geçen hafta sahaya atlayan taraftardan da bahseden 26 yaşındaki defans oyuncusu, "Geçen hafta çok kötü bir görüntü. Bir Beşiktaş taraftarı asla böyle bir şey yapmaz. Sahaya atlayan da Beşiktaşlı değildir. Ben burada çok uzun süre oynadım ve böyle bir şey görmedim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Serdar son olarak da sakatlıktan dönen oyunculardan, "İsmail ve Uğur'u ayrıca tebrik etmek lazım. Sakatlıktan çıkıp uzun süre sonra bu seviyede oynadılar." ifadeleriyle bahsetti.

"GÖZÜMÜ KAPATIP ORTA YAPTIM"

Maçta yatığı asisten bahseden Uğur Boral ise, "Allah bugün bana yardım etti. Gözümü kapatıp orta yaptım ama yerini buldu. Biraz tecrübe önemli burada. Kötü geçseydi bugün çok ağır eleştirilecektik. Oynamayan oyuncuları eleştirirken biraz daha dikkat etmek lazım. Mustafa, Olcay, Holosko mükemmel oynadı herkes. Kalan maçımızı da umarım kazanıp ikinci yarıya çok daha iyi bir Beşiktaş olarak döneriz." sözlerini kullandı.