Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de İçel İdman Yurdu'na sahasında 3-2 yenilen Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Reha Kapsal, "Rahat kazanabileceğimiz bir maçı bireysel hatalarla kaybettik" dedi.

Kapsal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını, ilk golü de erken bulduklarını ancak skoru koruyamadıkları söyledi.

İyi oynamalarına rağmen girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Kapsal, şunları kaydetti:
"Maçı çok rahat lehimize çevirebilecek ilk 30 dakika yaşadık. İkinci golü bulsak oyun çok daha farklı olabilirdi. Rahat kazanabileceğimiz bir maçı bireysel hatalarla kaybettik. Antrenmanlarda çalışmamıza rağmen bireysel hatalar yapmaya devam ediyoruz. Demek ki daha fazla çalışmamız lazım. Yenildik ancak asla pes etmem, geri çekilmem. Lügatımda zafer kazanmak, başarı kazanmak vardır. Çok iyi şeyler yapacağız. Devre arasında doğru transferler gerçekleştireceğiz ve taraftarlarımıza başarılı bir takım izleteceğiz. Bunu herkes görecek."
- İçel İdman Yurdu cephesi-
İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise maçın henüz başında mağlup duruma düşmelerine rağmen 3 gol bularak galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.
Güzel bir futbol sergilediklerini ifade eden Kutlu, "Deplasmanda Şanlıurfaspor gibi bir takım karşısında geriye düşüp galip gelmek çok önemliydi. Attığımız gollerin yanı sıra birçok pozisyona da girdik ancak değerlendiremedik. Galip geldiğimiz için tüm futbolcularımı kutluyorum. İçel şehrinin, bu oyuncuları omuzlara alması gerekiyor. Çünkü birçok sıkıntı arasında takımı profesyonelce buralara kadar getirdiler" diye konuştu.


Kaynak: AA