Kartal'ın eziyeti bitiyor!

Beşiktaş, 4 maçlık cezasının ardından bugün taraftarıyla buluşuyor.Siyah-beyazlılar,Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Elazığspor'u saat 19.00'da konuk edecek.

Beşiktaş, 4 maçlık cezanın ardından taraftarı ile buluşuyor. Siyah-beyazlı takım bugün, Elazığspor ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak. Beşiktaş'ta cezalı Almeida ve Motta oynamayacak. Siyah-beyazlılar'ın ayrıca 8 sakatı var.

Maçın hazırlıklarını tamamlayan Siyah-beyazlılar'da önemli eksikler var. Son Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Almeida ve Ramon Motta oynamayacak.

Sakatlıkları bulunan Manuel Fernandes, Atiba Hutchinson, Ömer Şişmanoğlu, Kerim Frei, Pedro Franco, Gökhan Töre, Mehmet Akgün ve Eneramo da Elazığspor karşısında forma giyemeyecekler. İsmail Köybaşı'nın ise 1,5 yıl aradan sonra bir lig mücadelesinde sahaya çıkması ve Motta'nın yerine görev yapması bekleniyor.

Ligde 10 maç sonra galibiyetle tanışan Elazığspor ise Beşiktaş karşısında çıkışını sürdürmek istiyor. Bordo-beyazlı takımda Mehmet Nas, İbrahim Kaş, Ahmet Görkem Görk ve Alper Kalemci sakatlıkları, Özgür Özkaya cezası nedeniyle Beşiktaş'a karşı oynamayacak.