Messi'den çok sert açıklama!

Lionel Messi, Barcelona'nın başkan yardımcısı hakkında açıklamalarda bulundu ve babası hakkındaki iddialara değindi.

Barcelona'nın yıldız ismi Lionel Messi, başta başkan yardımcısı Javier Faus olmak üzere mevcut yönetimi hedef aldı ve Katalan ekibini yöneten isimlerin futbol konusunda en ufak bir bilgilerinin olmadığını öne sürdü.

Öncelikle babası ile birlikte kara para akladıkları yönündeki iddialara değinen Messi, "İşin gerçeği şu an tam anlamıyla tedavime odaklandım ve başka hiçbir şey düşünmüyorum. Fiziksel olarak en iyi duruma ulaşmaya çalışıyorum ve haberlerle ilgili hiçbir şey okumadım. Ailem söyledi ve babam ile arkadaşlarım hakkında çıkan haberlerden dolayı çok üzüldüm. Çünkü bu maçlardan kazandığımız paraların %100'ü hayır kurumlarına gidiyor." diyerek iddiaları reddetti.

Messi, babası Jorge Messi'nin basında çok fazla gündemde olmasına ve babasının artık menajerliğini yapmasını istememesine yönelik haberler hakkında ise "Söylenenler komik çünkü hem profesyonel hem de bireysel anlamda aileme son derece bağlıyım. Babam, firmanın başkanı olmak istediği ve şu an yönetiyor. Ben futbol oynuyorum, o ise geri kalan tüm işleri hallediyor." cevabını verdi.

FAUS ŞİRKET YÖNETMİYOR

Son olarak geçtiğimiz hafta Messi hakkında "Bir oyuncuya 6 ayda bir yeni sözleşme önerecek değiliz." diyen Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus hakkında çok ağır sözler sarf eden Messi, "Bay Faus, futbol hakkında en ufak bir şey bilmiyor ve Barcelona'yı şirket yönetirmiş gibi yönetmeye çalışıyor. Barcelona, dünyanın en iyi kulübü ve bundan dolayı da en iyi yöneticiler tarafından idare edilmeli... Bu arada ne ben ne de menajerim yeni bir kontrat istemedik." sözleriyle krizin ileride daha da büyüyebileceğini imâ etti.