Gümüşhanespor, Ligi Puanla Kapatmak İstiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'da kulüp başkanı İdris Çimen, karşılaşmayı kazanıp devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi.

Çimen, ligde İnegölspor ve Dardanelspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Konya Anadolu Selçukluspor maçını da kazanıp devre arasına moralli girmek istiyoruz. Rakibimiz özellikle sahasında baskılı oynamaya çalışan bir takım. Evinde oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 5 beraberlik aldı. Rakibimizin eksi ve artı yönlerini çok iyi biliyoruz. Bu deplasmandan istediğimiz netice ile ayrılmak için çok dikkatli olacağız. Tek hedefimiz 3 puan" dedi.

Takımının son haftalardaki performansından memnun olduğunu ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
"Takım olmayı başardık. Bazı mevkilerde eksikliklerimiz olsa da iyi niyetli oyuncu arkadaşlarımızla yukarı doğru bir ivme gösterdik. Hedefimiz bundan sonraki maçlarımızda da en iyi neticelere imza atmak. Herkesin gönlünde şampiyon olmak ve play-off oynamak yatar. Bizim de isteğimiz bu. İyi niyetli, çalışan bir futbolcu grubum var ve onlarla yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Konya'dan 3 puanla dönmemiz ligdeki konumumuz için çok iyi olacak."

Kaynak: AA