Şota'dan ''Zemin'' yorumu

Kasımpaşa teknik direktörü Şota, 1-1 biten Galatasaray maçının ardından soruları yanıtladı.

Kasımpaşa, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Karşılaşmada öne geçen ev sahibi, Burak Yılmaz'ın golüne engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ardından soruları yanıtlayan Şota, "Kazanabilirdik de. Maçı iki takımda berabere bitirmeyi haketti diyebiliriz. Kasımpaşa'da Galatasaray'da pozisyonlar yakaladı." şeklinde konuştu.

Şota, futbolcuların saha zemini üzerinde sık sık kayması için ise, "Ben agronom (Tarım Uzmanı) değilim. Ben bu çim işlerini fazla bilmem. Onları sonra konuşuruz." dedi.

Basın toplantısında da açıklamalarad bulunan teknik adam, maçın fiziksel olarak zorlu olduğunun altını çizdi.

"OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

Şota, "Zor maçtı. Karşımızda 10 saniye içinde maçın skorunu değiştirebilecek oyunculara sahip bir takım vardı. Ne kadar yapamasa da Drogba, Burak, Selçuk bir ortada gol atabilir. Bu kalite var ama biz hafta içinde gerçekten iyi çalıştık. Arka tarafta Selçuk ve Melo'ya, kolay top aldırmadık. Bunu da 80 dakika iyi yaptık. Tabii bu fizik anlamında kolay değildi. Kazanabilirdik ama maçın sonunda, Burak birkaç pozisyon buldu. Tersine de dönebilirdi. Sonuçta maç 1-1 bitti. Bu tarz maçlarda hak edip etmediğimizi konuşmak zor oluyor. Oyuncularımı gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum."

Arveladze, "Karşı takımdan hangi futbolcu sizin takımda olsaydı maçı kazanırdınız?" şeklindeki bir soru üzerine, "Oynayanlardan değil ama oynamayan var. Karşımızda oynamayan, benim takımımda olsaydı kazanırdık" dedi.