Sivasspor'da, Silivrispor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Silivrispor'u ciddiye aldıklarını belirterek, ligde ve kupada alacakları galibiyetlerle geri döneceklerini söyledi.


Silivrispor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde, Medical Park Antalyaspor'a karşı aldıkları yenilgiyi hala kabullenemediklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Silivrispor ile karşılaşacaklarını dile getiren Carlos, "Kupa maçı da olsa lig kadar ciddiye alarak oynayacağız ve galibiyetlerle geri döneceğiz" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş'la yapacağı maça değinen Carlos, "Büyük bir takıma karşı oynayacağımız zorlu bir maç olacak ama bizim hedeflerimiz hala geçerli ve devam ediyor. Ligdeki en üst sıralara oynuyoruz, bunları başarabilmemiz için de galibiyetlerle devam etmemiz gerekiyor. Beşiktaş maçına da galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.

- İdman

Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenman, top kapma çalışmasıyla başladı.

Pas çalışması ve açma germe hareketleriyle devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Adem Koçak ile izinli Aatif Chahechouhe katılmadı. Sakatlığı devam eden Ziya Erdal ise takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: AA