Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de, sahasında Ankaraspor'a 4-0 mağlup olan Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Reha Kapsal, "Çok daha fazla çalışmamamız lazım, ciddi anlamda eksiğimiz var. Bunun için de iki haftalık bir süreç yeterli değil. Geçmişten gelen sıkıntılar devam ediyor" dedi.


Kapsal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ankaraspor'un ilk yarı bulduğu tek pozisyonu gole çevirdiğini, buna cevap veremedikleri için oyunun gidişatını değiştiremediklerini söyledi.

İkinci yarıda rakibin ikinci golü bulmasıyla birlikte risk aldıklarını ancak maçı çeviremediklerini ifade eden Kapsal, şunları kaydetti:

"Çok daha fazla çalışmamamız lazım, ciddi anlamda eksiğimiz var. Bunun için de iki haftalık bir süreç yeterli değil. Geçmişten gelen sıkıntılar devam ediyor. Ama çocuklar da çok iyi niyetli çalışıyor. Bugün 4-0 yenildik, ancak ben taraftarlardan özür diliyorum. Takımda bir hata varsa bütün suç benimdir. Allah nasip ederse bir ay bana süre verin. Tabii bu arada puan da almaya çalışacağız. Bu süre sonunda maç bitiminde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar oluşacak. Onların gurur duyacağı, ne oynadığını bilen bir takım oluşturacağız. Ben Reha Kapsal olarak söz veriyorum. Eğer yapamazsam bırakır giderim. Ancak bana zaman verilmesi gerekir. Beş aylık bir süreci bir haftada değiştiremem ve elimde sihirli değnek yok."

-Ankaraspor cephesi-

Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise maç boyunca sakin, ayağa pas yaparak oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalıştıklarını belirtti.

İkinci yarıda ilk 15 dakikayı iyi geçirmeleri ve ikinci golü bulmalarıyla Şanlıurfaspor'un oyundan düştüğünü anlatan Özköylü, "Bu dakikadan sonra biraz daha rahat oynamaya başladık. Bizim açımızdan çok güzel bir maç oldu. Tabii deplasmanda bu kadar farklı bir sonucu doğal olarak biz de beklemiyorduk ama oyunun gidişatı bunu getirdi. Bütün futbolcu kardeşlerim inanılmaz mücadele etti. Bu maç onların eseridir, ben hepsine teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA