Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Ünyespor'u 1-0 yenen Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, kısa bir aradan sonra yeniden galibiyetle tanıştıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Ortakudaş, Ünyespor maçının zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, "Bu nedenle Ünyespor maçına iyi hazırlandık. Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyorduk" dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısının dengeli oyunla geçtiğini ifade eden Ortakudaş, "İkinci yarıda her iki takım gol sessizliğinin bozulması için bütün hünerlerini sahaya yansıttı. Bu yarıda oyunun akışını değiştirmek ve kontrolü ele alabilmek için oyuncu değişikliklerine gittim. Baskılarımız arttıkça Ünyespor hatalar yapmaya başladı.

Bu hataların birinde golü bulduk. Bu dakikadan sonra Ünyespor gol için tüm riskleri ele alarak oynamaya başladı.

Biz de yakaladığımız avantajı lehimize sonuçlandırmak için tüm gücümüzü sahaya yansıttık. Kontrolü elden bırakmayınca sahadan galip ayrılan taraf olduk" diye konuştu.

Kısa bir aradan sonra yeniden galibiyetle tanıştıkları için mutlu olduklarını kaydeden Ortakudaş, galibiyetten ötürü tüm futbolcularını kutladı.

Kaynak: AA