Cimbom'a Fransız öpücüğü!

Ocak ayındaki ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Serie A ekibi Parma'da forma giyen Fransız futbolcu için kolları sıvadı.

Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre, Juventus ve Napoli'nin ısrarla istediği Jonathan Biabiany için Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi.

Haberde, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin mutlaka kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki futbolcu için sarı kırmızılı kulübün Parma ile temasa geçtiği ve Ocak ayındaki ara transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlandığı ifade edildi.

Bu arada, Parma Kulübü Başkanı Tommaso Ghirardi, geçtiğimiz günlerde Biabiany ile ilgili Rai Sport'a yaptığı açıklamada, "Juventus bize Biabiany'i hiç sormadı. Zaten kendisini satmayı da kesinlikle düşünmüyorum" demişti.

Bu sezon Serie A'da sadece 2 maçı kaçıran kanat oyuncusu, 14 maçta forma giymiş ve 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Fransız futbolcu, 2011-2012 sezonundan itibaren Parma'nın vazgeçilmez isimlerinden biri olurken, son 3 sezonda Serie A'da sadece 7 maçta forma giymeyip istikrar abidesi oldu ve toplam 9 gol atıp 16 da asist yaptı.

Profesyonel kariyerine Inter kulübünde başlayan Biabiany, Modena ve Sampdoria formaları da giyerken, Fransa U-21 Milli takımında ise 6 maça çıkıp 2 gol kaydetmişti.