Büyükçekmece’de Voleybol Atağı

Olimpis 2023 Kulübü’nü kuran eski milli voleybolcular İlker Çeteci ve Serdar Bileke, Büyükçekmece’de salon sporcusu yetiştirmek üzere harekete geçti.


Büyükçekmece Belediyesi’nin desteğiyle harekete geçen eski milli sporcular, Çeteci ve Bileke bünyesinde bir erkek basketbol, bir de bayan voleybol takımı olan 'Olimpis 2023 Kulübü' kuruldu. Mimaroba Dr. Sadık Ahmet Lisesi’nde voleybol ve basketbol derslerini başlatan milli sporcular, yaklaşık 3 ayda 50 öğrenciye spor eğitimi vermeye başladı.

“HEDEF 100’ÜNCÜ YIL”
Eğitmenler, önlerindeki hedeflerini de kulübün ismine yansıttılar. İki ayrı kulvarda eğitim verecek olan eğitmenler Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıldönümünde voleybol ve basketboldaki en üst liglerde mücadele eden iki ekip oluşturmayı hedefliyor. Önümüzdeki sezonda Voleybol 3. Ligi’nde mücadele edecek ekibin altyapısını şimdiden hazırlamaya başlayan kulübün kurucularından Bileke, “Kurduğumuz kulüp kilo vermek için gidilebilecek bir kulüp değil. Ciddi, profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bize bu imkanı yaratan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA