Medıcal Park Antalyaspor Kupa’da Yoluna Devam Ediyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda Bucaspor’un Medical Park Antalyaspor’u ağırladığı karşılaşmada gülen taraf konuk ekip oldu.


Medical Park Antalyaspor'un uzatma dakikalarında bulduğu golle tur atladığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bucasporlu genç oyuncuları kutladığını belirtirken, "İyi maç oldu. Bucaspor'un genç oyuncuları çok istekliler, çok tempolular. Bu zor koşullarda 120 dakika mücadele eden, sonradan oyuna giren tüm futbolcuları kutluyorum. Herkes inanılmaz özveriyle oynadı" şeklinde konuştu.

Bu tip maçların her zaman zor geçtiğini dile getiren Aybaba, "Aşağıdaki takımlar bu maçları vitrin maçı olarak görür, futbolcular kendini göstermek için maça iyi konsantre olur. Böyle bir maçta galip geldikleri için oyuncularımı kutluyorum. Amacımıza ulaştık. Kupada yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"YOLUMUZA LİGDE DEVAM EDECEĞİZ"
Takımlarının ortaya çok iyi bir oyun koyduğunu söyleyen Bucaspor antrenörü Mehmet Nuri Adıgüzel ise, "Çocuklarımız çok iyi konsantre oldu. İki takımda bu soğuk havada iyi mücadele verdi. 90 dakikadan sonra bir pozisyon verdik o da gol oldu. Maç berabere de bitebilirdi, penaltılara da kalabilirdi. Medical Park Antalyaspor'a başarılar diliyoruz. Artık yolumuza ligde devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA