Bursaspor Tur Peşinde

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında karşılaşacağı İnegölspor’u yenerek, gruplara kalmak istiyor.


Bursaspor, yarın Atatürk Stadı’nda saat 20.00’da İnegölspor’u ağırlayacak. İki takımda derbiye hazırlanırken, turu geçmek istiyor.

BURSASPOR RÖVANŞ PEŞİNDE
Bursaspor, yarın karşılaşacağı ezeli rakibi İnegölspor’u yenmek istiyor. İki takım daha önce 2005 yılında yine bir kupa maçında karşı karşıya gelmişti. İnegöl’de oynanan maçı İnegölspor Kemal Hastürk’ün attığı golle 1-0 kazanmayı başarmış, ve yeşil beyazlıları kupanın dışına itmişti. Bursaspor, İnegölspor maçını kazanarak, 8 sene öncesinin rövanşını almak istiyor.

KUPADA NELER YAPTILAR
Öte yandan İnegölspor 5. tura gelene kadar önemli rakipleri eledi. Kupaya 2. turdan katılan Bursa bu turda temsilcisi Nevşehir Gençlikspor’u 3-1 yenmeyi başardı. Daha sonra 3. turda Kasımpaşa ile eşleşen İnegölspor rakibini 1-0 ile geçti. 4. turda yine bir süper lig ekibi Gaziantepspor’la karşılaşan İnegölspor yine rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Bursaspor ise 4. turdan katıldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’u deplasmanda 2-1 yenerek, İnegölspor’un rakibi oldu.

DÜDÜK CEYLAN’DA
Bursaspor’un İnegölspor ile oynayacağı müsabakayı İzmir Bölgesinden Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan'ın yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Ali Terzioğlu olacak.

MUHTEMEL 11
Bursaspor’un yarın karşılaşacağı İnegölspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
“Frey, Şener, Civelli, Serdar, Taiwo, Kazım, Murat, Şamil, Belluschi, Ferhat, Sestak.”

Kaynak: İHA