Tokatspor'da Hedef, Kupada Gruplara Kalmak

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda yarın iç sahada karşılaşacakları Kayserispor'u yenerek gruplara kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Futbolcularının, kupada önceki maçlarda büyük bir mücadele örneği sergileyerek Tokatspor'un adını 5. tura yazdırdığını dile getiren Şahan, bu turu geçmelerinin kulüpleri açısından çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "İstediklerimizi elde edebilmemiz için Kayserispor engelini de geçmemiz lazım" ifadesini kullandı.
Çok iyi oyunculara sahip güçlü bir takımla karşılaşacaklarını vurgulayan Şahan, sahalarında yapacakları maçta oyuncularının istekli mücadele etmesi halinde Kayserispor ile şanslarının eşit olduğunu söyledi.

İç sahada oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini belirten Şahan, "Ortaya koyacağımız mücadele, skoru belirleyecektir. Bizim düşüncemiz, sahaya çıkıp kazanan taraf olmak. Onun için sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Kupada gruplara kalmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Şahan, "Gruplara kalmamızın, camiamız açısından baktığımızda sayılamayacak kadar avantajları var" dedi.

Futbolculardan Haluk Ulaşoğlu ise "Bizi yarın gerçekten zor bir maç bekliyor. Galip gelmek istiyoruz. Kayserispor'un gücünün farkındayız ama bugüne dek içerideki maçlarımızda gerçekten rahat bir sonuç aldık" diye konuştu.

Serkan Doğan da kupada son 16 takım arasına kalmayı başardıklarını belirterek, "2. Lig'den de bu seviyeye gelmiş 3 takım var. Biz ne yapıp ne edip Kayserispor'u eleyip gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Yaşar Kabakçı ise Kayserispor ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Bu maçın favorisi Kayserispor gibi gözükse de favorilerin elendiğini gördük. Biz de yarın Kayserispor maçında inşallah yüreğimizi ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor arasında yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı, saat 13.00'te başlayacak. Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak maçı, hakem Murat Türker yönetecek.

Kaynak: AA