Voleybol Erkekler 2. Ligi Palandöken Belediyespor Evinde Galip

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, Payas Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Yunusemre Mahallesi'ndeki Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ile Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da izledi.
Başından itibaren konuk ekibin üstünlüğüyle geçen ilk sette bir türlü oyunu rakibine kabul ettiremeyen "Filenin Dadaşları", bu seti 25-23 kaybederek, 1-0 geriye düştü.
İkinci sette Mehmet Yeşilyemiş'in etkili pasları ve Hakan Akışık'ın vuruşlarıyla bu sette farkı açan ve her iki teknik molaya da önde giren ev sahibi, seti 25-20 kazanıp, skoru da 1-1'e taşıdı.
Üçüncü sete de iyi başlayan mavi beyazlı ekip, etkili bir oyun ortaya koydu. Bu seti de 25-21 kazanarak, setlerde 2-1 öne geçti.
Dördüncü sette de kontrollü ve etkili oyununu sürdüren ev sahibi takım, seti 26-24, maçı da 3-1 kazanarak, puanını 19'a çıkardı. Bu sonuçla ligde dördüncü sıraya yerleşen ve Play-Off için ümidini artıran Erzurum ekibi, 25 puan hedefine yaklaşmış oldu.

Kaynak: AA