Potada Maçın Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediyesi'nde, başantrenör Olcay Orak, ciddi bir şanssızlık içerisinde olduklarını söyledi.

Orak, Ceyhan Belediyesi maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın son bölümlerinde iyi oynayamadıklarını vurgulayan Orak, "En önemli oyuncumuz Milton ikinci periyotta sakatlandı ve bir daha maça dönemedi. O ana kadar 17 sayısı vardı. Ciddi bir şanssızlık içindeyiz. Ne olduğunu anlayamadık ama durumumuz iyi değil. Ceyhan Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Maça inandılar, kovaladılar ve kazandılar. Hak eden taraf onlar oldu" dedi
Oyunculardan Burcu Çiğil de son dakikaları iyi oynamadıkları için maçı kaybettiklerini belirterek "İyi hazırlanmıştık. Kazanmamız gereken bir maçtı, fakat olmadı. Bu mağlubiyeti unutup, önümüzdeki maçı almak zorundayız. Ona hazırlanacağız" diye konuştu.

-Ceyhan Belediyesi cephesi-
Ceyhan Belediyesi Başantrenörü Atilla Keskin ise ilk yarı çok kötü oynamalarına rağmen, ikinci yarıda yaptıkları müdafa değişikliğiyle maçı kazandıklarını ifade etti.

Keskin, "4 haftadır mağlup oluyorduk. Kötü gidişe 'dur' dedik. Böyle oynarsak denk takımlar bizi yenemezler" ifadesini kullandı.
Oyunculardan Kübra Erat ise kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: AA