Kupa Maçı Öncesi Taraftarlardan Dostluk Mesajı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor ile Süper Lig ekibi Bursaspor arasında 19 Aralık 2013 Perşembe günü saat 20.00’de Bursa Atatürk Stadyumu'na oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı öncesi, her iki takımın taraftarları bir araya gelerek dostluk mesajı verdi.


Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Tribün liderleri Tevfik Taşkın ve Rıdvan Beriş ile İnegölspor yöneticileri yemekte bir araya gelerek, müsabaka öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verdiler

Mehmet Güzelsöz, “İnegölsporlular bizim kardeşimizdir. İnegölspor camiası ve İnegöl’de yaşayan insanlar hep beraberiz. Maçı hep beraber yan yana izleyelim. Çünkü onlar misafir değil, kardeşlerimiz. Kendi evlerine gelecekler. İki taraftan birisi kazanacak, ama sonuçta kazanan Bursa olacak. İki takımdan birisi mutlaka tur atlayacak. Hedefimiz şampiyon olmak. Bu turu hangi takımımız geçerse kupayı alsın ve şampiyon olsun. Şu anda yan yanayız. İnegölspor taraftarının ve İnegöllülerin her zaman başımızın üstünde yeri vardır. İnegölspor atkısı ya da formasıyla hiçbir meselemiz yoktur. Bu turu geçen takımımız şampiyon olsun. Kaybeden olmaz, bu maçta dostluk kazanacak” dedi.

İnegölspor Taraftarlar Platformu adına konuşan Rıdvan Beriş ise, “Dostane bir maç olacak. Bursaspor'un bilet fiyatlarında büyük bir jesti olmuştur. Bu dostluk maçtan sonra da devam edecektir. Burada Bursa futbolu kazanacaktır. Bursaspor bizim büyüğümüzdür ve biz her zaman büyüğümüze saygımızı gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Tüm İnegölspor taraftarlarını Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya bekliyoruz. Şenlik ve dostluk içerisinde, kazanan kim olursa olsun hep birlikte alkışlayacağız. Kazanan finale kadar gitsin diyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA