Kasımpaşa – Beşiktaş maçında taraftar Fernandes’e saldırdı

Kasımpaşa – Beşiktaş maçının son anlarında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes’e saldıran bir taraftar ortalığı karıştırdı.

Oynanan futbolla değil yaşanan olaylarıyla gündeme oturan Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşmasında birbirinden ilginç olaylar yaşandı. Karşılaşmanın oynandığı esnada sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldıran taraftar spor dünyasının gündemine oturdu.

Karşılaşmanın 80. dakikasında tribünden atlayan bir taraftar sahaya girdi. Siyah-beyazlı takımın atak yaptığı bir pozisyonda ceza sahası içinde bulunan Fernandes'e vuran taraftar sahanın karışmasına neden oldu. Taraftarın sert müdahalesi ardından Beşiktaşlı futbolcu yerde kaldı. Kasımpaşalı futbolcular sahaya giren taraftara müdahale ederken Beşiktaşlı futbolcuların tepkileri ise daha sert oldu. Ramon Motta ve Hugo Almeida yerde kalan taraftara tekme atarken sahaya giren güvenlik güçleri taraftarı dışarıya aldı.

Yaşananlar ardında maçın hakemi Barış Şimşek, Ramon Motta ve Hugo Almeida'ya yaptıkları hareke nedeniyle kırmızı kart gösterdi.