Galatasaray-Chelsea eşleşmesine dünya basını ne dedi?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşti. Ada ve dünya basını, Galatasaray - Chelsea eşleşmesi ile ilgili ne dedi?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2.turunda Chelsea ile eşleşmesi Ada basınında geniş yer buldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u İstanbul'da 1-0 yenerek bir üst tura çıkan Galatasaray'ın Avrupa'daki rakibi belli oldu. İsviçre'de çekilen kuralarda Galatasaray'ın rakibi İngiliz takımı Chelsea oldu. Dünya basınında yer alan haberlerde, Mourinho'nun yine eski öğrencileri Drogba ve Sneijder ile karşılaşacağı vurgusu yapıldı.

Telegraph Gazetesi, Galatasaray-Chelsea eşleşmesini eski yıldızları Drogba üzerinden değerlendirdi.

''Chelsea, Drobga ile karşılşacak'' başlığını kullanan gazete, Drogba'nın Mayıs 2012'den bu yana ilk defa Stamford Bridge'e döneceği ifade edildi.

Daily Mail de değerlendirmesinde yine Drogba'nın Ada'ya dönüşü vurgulandı. Sneijder'in 2010 yılında Mourinho'nun Inter'i ile Şampiyonlar Ligi kazanması hatırlatıldı.

DAILY MAIL: KAÇINILMAZ SON!

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda İngiltere'nin Chelsea takımıyla eşleşmesi İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sayfasında geniş yer buldu.

Daily Mail gazetesinin spor editörü Neil Ashton, 'Kaçınılmaz! Drogba ve Jose'nin birbirlerine sevgisi onları yine karşı karşıya getirdi. Sneijder de, 2010'da İnter'de Mourinho ile birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı. Müthiş olacak' yorumunda bulundu.

BBC: MOURİNHO, DROGBA'YA KARŞI

İngiliz yayın kuruluşu BBC de internet sayfasında Galatasaray'ın Jose Mourinho'lu Chelsea ile karşılaşmasına geniş yer verdi. Haberde, Portekizli teknik adam Mourinho'nun eski futbolcuları Didier Drogba ve Sneijder'e karşı mücadele edeceği belirtildi.

BBC haberinde, Didier Drogba'lı Chelsea'nın 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı ve Jose Mourinho'ya bu kupayı kazandıran golün Didier Drogba'dan geldiği hatırlatıldı.

CORRIERE DELLO SPORT: İLGİ ÇEKİCİ BİR MEYDAN OKUMA

İtalyan Corriere Dello Sport, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmesini, 'İlgi çekici bir meydan okuma' olarak yorumladı

Haberde, Mourinho'nun önce selefi Mancini sonra da eski öğrencileri Drogba ve Sneijder ile karşılaşağı belirtildi.

DAILY TELEGRAPH: KRAL DROGBA

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin yorumcusu Henry Winter, Chelsea için iyi bir kura olduğunu yazdı ancak Drogba'dan da 'Kral' diye bahsetti.

Daily Telegraph'ın yorumcusu Henry Winter, City ve Arsenal'in ise zor kuralar çektiği yorumunu yaptı.

SKY SPORTS: YİNE DROGBA İLE KARŞILAŞACAK


İngiliz televizyonu Sky sport, Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun tekrar bir araya gelmek istediği Didier Drogba ile karşılaşacağını yazdı.

GUARDIAN: CHELSEA ESKİ DOSTLA KARŞI KARŞIYA


İngiliz gazetesi Guardian, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'nin Galatasaray ile karşılaşmasını, 'Chelsea eski dost Didier Drogba ile karşı karşıya gelecek' yorumuyla verdi.

Gazetenin haberinde, diğer İngiliz takımları Arsenal ve Manchester City'nin ise gruplardan ikinci çıktıkları için ağır bir bedel ödedikleri belirtildi. Mesut Özil'li Arsenal'in Alman devi Bayern Münih'le Manchester City'nin ise Barcelona ile karşılaştığı ifade edildi.

CHELSEA: YAKINDA KAVUŞACAĞIZ DROGBA

İngiliz futbol klübü Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşmasını sevinçle karşıladı. Chelsea'nin Twitter hesabından Şampiyonlar Ligi'nin ilk eleme turunu Galatasaray ile oynayacağı mesajı paylaşıldı.

Chelsea'nin bir sonraki tweetinde ise, Didier Drogba'nın kendi formalarıyla bir fotoğrafına yer verildi ve altına şu cümle yazıldı: Yakında kavuşacağız Drogba