Ertuğrul Sağlam Açıklaması

12. Spor Adamları Ödülleri sonrasında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye Kupası'nda eşleştikleri Fethiyespor'u yenip gruplara kalmak istediklerini söyledi.


Eskişehir Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ve Trabzonspor’un Avrupa kupalarında bu yıl çok başarılı olduklarını belirterek, “Farklı bir motivasyonla oynuyorlar. Hem Chelsea hem de Juventus elenmeyecek takımlar değil. İki takıma da başarılar diliyorum. İnşallah turu geçerler ve Türk futbolunu temsillerine devam ederler. Bence iki takım da turu geçebilir” dedi.

“KUPAYI CİDDİYE ALMAMA YA DA RAKİBİ KÜÇÜMSEME GİBİ BİR DURUMUMUZ SÖZ KONUSU DEĞİL”
Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi eleyerek yollarına devam eden ve kura çekimi sonrası kendileri ile eşleşen Fethiyespor’u da değerlendiren deneyimli teknik adam, “Kupayı ciddiye almama ya da rakibi küçümseme gibi bir durumumuz söz konusu değil. Türkiye Kupası'nda Fethiyespor’la öyle bir şey düşünmüyorum. Fenerbahçe maçının son saniyesine kadar maçı bırakmadılar. Turu geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Biz de Fenerbahçe'yi eleyen bir takımla oynayacağız. İnşallah iki gün sonra güzel bir maç oynayıp gruplara kalacağız” diye konuştu.

Ligdeki durumlarına da değinen Sağlam, “İyi gidiyoruz. Bizim sezon olarak hedefimiz; önümüzdeki sezon Türk futbolunu Avrupa'da temsil edebilmek. Bu amaç doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA