Beşiktaş'ta Elazığspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 16. haftada yapacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanı, Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular, koşuyla tamamladı. Diğer futbolcuların ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale yaptığı kaydedildi.
Kasımpaşa maçında dizine darbe aldığı için ödem oluşan Tomas Sivok, sağ bileğine aldığı darbe sonucu bileği burkulan Atiba Hutchinson ile tedavileri süren Kerim Frei ve Michael Eneramo'nun antrenmana katılmadığı aktarıldı.
Sakatlığı süren Julien Escude, Pedro Franco ve Cenk Gönen'in tedavileri sonrası antrenör Dolu Arslan yönetiminde sahada özel bir çalışma gerçekleştirdiği vurgulandı. Ömer Şişmanoğlu ve Gökhan Töre'nin ise tedavi programı dahilinde bireysel hazırlıklarını sürdürdüğünün altı çizildi.
Öte yandan sakatlığı düzelen Dentinho'nun takımla çalıştığı belirtildi.
Yarını izinli geçirecek Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarına 18 Aralık Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: AA