Merinos Spor Adana Dsi Spora Set Vermedi

Türkiye Voleybol 3. Lig D gurubunda mücadele eden Merinos bayan voleybol takımı kendi sahasında ağırladığı Adana DSİ spora set vermeden 3-0 maçı kazanmasını bildi.

Zorlu geçen karşılaşmadan zaferle çıkan Merinos Spor şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçmiş oldu.
Gaziantep Kamil Ocak kapalı spor salonunda yapılan karşılaşmaya hızlı başlayan Merinos spor ilk seti 25-19 alırken ikinci seti 26-24 ve son seti de 25-21 ile kazandı. Bu güne kadar yaptığı yedi karşılaşmanın altısından galip ayrılan Merinos Spor bayan voleybol takımı ikinci sıraya yükseldi. Merinos spor Kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha kazandıklarını ifade ederek “Bu yıl takımımıza yeni aldığımız oyuncularla daha da güçlendik. Sezon başında şampiyonluk hedefini koymuştuk ve bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Bir maçı bazı sakatlıklar yüzünde kaybettik ama bundan sonra puan vermeden ligi tamamlamak istiyoruz. Bu gün kendi sahamızda oynadığımız maçı set vermeden alarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde maça odaklanıp çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Merinos spor teknik direktörü Ali Bağcı aldıkları sonuçtan memnun olduklarını belirterek, “Her maçın sonu yeni bir maça hazırlıktır. Bu maçı aldık ve önümüzdeki maça odaklandık. Artık puan verme lüksümüz yoktur “ dedi.

Kaynak: İHA