Gakgoşlar'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yenen Elazığspor'da, 10 maç aradan sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Elazığspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üst üste gelen mağlubiyetlerden sonra psikolojik çöküntü yaşayan futbolcuların, Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle moral bulduğunu söyledi.

Özellikle son haftalarda futbolcularının iyi performans sergilediğini fakat bir türlü bunu sonuca yansıtamadıklarını belirten Şerifoğulları, şunları kaydetti:
''Beklediğimiz bir galibiyetti. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Üzerimizdeki şanssızlığı kırdık. Futbolcularımız kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Haftalardır hak ettiğimiz ama erişemediğimiz bir galibiyeti elde ettiler. Bu havayı korumamız halinde diğer karşılaşmalardan da güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Önümüzde Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçları var. Bu karşılaşmalardan da puanlar alarak ilk yarıyı motive olmuş bir şekilde tamamlamak istiyoruz.''
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın da karşılaşmayı izlemek için kente geldiklerini söyleyen Şerifoğulları, ''Belözoğlu ve Ilıcalı karşılaşmayı izleyerek bize manevi destek verdi. Okan hocadan dostluklarını, kardeşliklerini eksik etmediler ve bizleri mutlu ettiler. Bizi yalnız bırakmayan Belözoğlu ve Ilıcalı'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA