Fenerbahçe için itiraf!

Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü İsmail Kartal, çoğu akşam maç izlemekten gözlerinin ağrıdığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü İsmail Kartal, çoğu akşam maç izlemekten gözlerinin ağrıdığını açıkladı.

Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal, takımın bu sezonki üst düzey performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fizik güç olarak Türkiye standartlarının üstünde olduklarını ifade eden Kartal, çok iyi ve alternatifli bir kadronun olmasının da lig yarışında büyük avantaj sağladığını kaydetti.
Milliyet'e konuşan ve Oyuncuların karakter ve çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirten İsmail Kartal, teknik heyetin her maç öncesi yoğun mesai harcadığını, bazen maç izlemekten gözlerinin kapandığını söyledi.

SON 8 YILIN EN İYİSİ

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde ligde 15. haftada 38 puan toplayan sarı-lacivertliler, 15. haftalar itibariyle son 8 sezonun en iyi performansını sergiledi. Bu sezon ligde sadece ilk haftada Torku Konyaspor'a deplasmanda 3-2 yenilen Fenerbahçe, 15. haftada 12 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Ligde 7. haftada Trabzonspor ile 0-0, 13. haftada da Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan sarı-lacivertliler, 11. haftada Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler, 8 sezon önce Alman teknik direktör Christoph Daum yönetiminde 2005-2006 sezonunda 15. haftada 39 puan toplamıştı.