Çine Belediyespor, Bayraklı’yı Eli Boş Gönderdi

Aydın’ın Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’inde (EEBL) mücadele eden takımlarından Çine Madranspor, sahasında Bayraklı Belediyesi’ni 77-70 mağlup etti.


Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’inde (EEBL) mücadele eden takımlarından Çine Madranspor, ligin ikinci yarısının 8. haftasında kendi evinde İzmir ekibi Bayraklı Belediyesi’ni konuk etti.

Çine Spor Salonu’nda oynanan maçın özellikle ilk periyodunda rakibine karşı çok etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-sarılı ekip, aynı zamanda attığı 22 sayı ile maçın da en skorer oyuncusu olan 15 forma numaralı Denktaş Güney’in arka arkaya attığı sayılarla, bu periyodu 24-12 önde kapattı.

Maçın diğer bölümlerinde ise takımlar nispeten daha eşit bir mücadele sergilerlerken Bayraklı Belediye’sinin 3 oyuncusu da aldıkları 5’er faulle oyun dışı kaldı. Rakibinin bu dezavantajını iyi değerlendiren Madran Sporlular rakibi üzerindeki baskıları iyice arttırarak maçı kazanan taraf oldu.

Mücadele 77-70 Çine Madran Spor galibiyetiyle sona ererken, aynı saatlerde oynanan futbol müsabakasında alınan beraberlik sonrasında potada kazanılan galibiyet, Çineliler için adeta bir moral oldu. Yeşil-sarılılar ilk devrede İzmir’de oynanan maçtan da 59-100 galip ayrılmışlardı.

Maç sonunda görüşlerini dile getiren kulüp idarecisi Çağrı Çelik; “Öncelikle bu güzel galibiyet için oyuncularımın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çünkü hepsi bir şeylerden fedakârlık yaparak Çine’mizin adını duyurabilmenin onurlu mücadelesini veriyorlar. Sezon başından beri belki istediğimiz sonuçları alamadık ancak, kazandığımız bu tecrübe Çine ve Aydın Basketbolu için gelecek adına çok önemlidir. Şahsım adına, gereken desteğin sağlanması halinde bu takımın önümüzdeki senelerde çok daha iyi yerlerde olacağını söyleyebilirim. Çineli vatandaşlarımızın da maçlara gelerek bizleri desteklemeleri de bu aşamada bizler için çok önemli. Onları daha fazla salonlarda görmek istiyoruz. Aldığımız bu galibiyet Çine’mize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA