Voleybolda Maçın Ardından

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyesi'nin antrenörü Nizamettin Çakır, Galatasaray FXTCR'a 3-1 yenildikleri maça ilişkin, "Çok sert bir maç oldu karşılıklı. Maç bize de geldi, gitti. Üzgünüz kaybettik" dedi.

Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım ve taraftarın maçı kazanmayı çok istediğini belirterek, "Biz de çok uğraştık ama kabul etmek gerekir ki rakibimiz çok iyi oynadı. Onlar da düşüşteydi. Bizim maçta çıkış yakalamak istediler. Çok sert bir maç oldu karşılıklı. Bize de set ve maç geldi gitti. Son birkaç topu kendi sahamızda düşürmeseydik veya ilk topları hücumda kullanabilseydik kesin 2-2 yapardık. 5. setin ne olacağı belli olmazdı ama en azından bir seti daha alırdık. Üzgünüz kaybettik" diye konuştu.

Nizamettin Çakır, 12 Ocak'ta başlayacak ikinci devre için hazırlıkları ara vermeden sürdüreceklerine değinerek, şunları kaydetti:
"İlk devreyi bu maçla bitirdik. İkinci devre 12 Ocak'ta başlayacak. İlk maçımızı burada Maliye Milli Piyango'yla oynayacağız. Artık tamamen ikinci devredeki maçlar için hazırlıklarımızı yapacağız. Bu arada birkaç tane hazırlık maçımız olacak. İkinci yarıda da ilk 4 maç bizim için çok önemli. Bu maçlar bizim ligdeki yerimizi belirleyecek maçlar. Onun için bu maçlara çok iyi hazırlanacağız. İkinci devreye inşallah daha iyi bir oyunla başlarız ve İnegöl'e daha iyi maçlar izletiriz."
Galatasaray FXTCR Antrenörü Reşat Ağır ise zor bir deplasmana geldiklerini dile getirerek, şunları söyledi:
"Öncelikle seyirciyi kutluyorum. Hem İnegöl hem de Galatasaray'ın inanılmaz bir seyircisi vardı. Burada çok zorlu bir deplasmanla karşılaşacağımızı biliyorduk. Öncelikle sporcularımı kutluyorum. İnegöl Belediyesporluları da kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Onlardan 3-4 oyuncu Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş sporcular. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah ikinci yarı hatalarımızdan kurtulup, daha iyi sonuçlar alacağız."

Kaynak: AA