Orduspor’a Son Saniye Şoku

PTT 1. Lig’in 17. hafta maçında Orduspor, sahasında Bucaspor ile son saniyede yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, üzgün olduklarını ifade ederek, "Nasıl bir değerlendirme yapabilir ki son saniyede giden iki puan var. Çok üzgünüz tabii ki. Yaptığımız mücadelenin karşılığı bugün üç puan olmalıydı. Çok iyi futbol oynayamadık ama oyuncularım çok iyi mücadele etti. Sonuçta kaybedilen, özelikle ilerde çok arayacağımız 2 puan kaybettik. Futbolda bunlar var. Çok çabuk hazırlanıp önümüzdeki hafta oynayacağımız Ankaraspor maçına iyi şekilde bitirip yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şaşkınlık yaşadıklarını ifade eden Ordusporlu futbolcu Reha Kurt, “Şuan ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Çok önemli bir üç puandı. Bizim bir hedefimiz var. Sezon sonunda bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Şaşırdık” diye konuştu.

Ordusporlu bir diğer futbolcu Canberk Dilaver ise, maça kazanmak için çıktıklarını ama 90+ 4’de çok talihsiz bir gol yediklerini söyledi.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel, 3 puan için Ordu’ya geldiklerini belirtirken, “Bucaspor Kulübü puana ihtiyacı olan bir takım. Futbolcularımız ile oldukça inançlı geldik. Ordu’dan 3 puan ile dönmek istiyorduk. Tartışmalı bir gol yedik. Oyuncularımızın konsantrasyonu bozuldu. Dolayısıyla futbolcularımız daha sonra toparladılar. Hak ettiğimiz puanı aldık diye düşünüyorum. Üç puan için mücadele ettik ama 1 puan aldık. Orduspor’u da kutluyorum, iyi mücadele etti. Ağır saha şartları ve kaygan zeminde oynadık. İki takımda bu ağır saha şartlarında mükemmele yakın oyun sergiledi. İki takıma da bu oyun yakıştı. Aldığımız puan bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

Bucaspor’un kalecisi Ömer Kahveci, maça puanlar için çıktıklarını ifade ederek, “Buraya puan yada puanlar almak için gelmiştik. Son zamanlarda bir çıkış yakaladık. Yenilmiyoruz. Bunu da devam ettirmeyi düşünüyorduk. Buraya da o inanç ile gelmiştik. 90 artıda golü bulsak ta buradan beraberlik ile dönüyoruz. Mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bucasporlu oyuncu Recep Niyaz ise maç sonu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Bizim ciddi anlamda puanlara ihtiyacımız var. Kendi evimizde ve deplasmanda puanlar hedefliyoruz. Biz buraya 3 puan için gelmiştik. Ligin üst sıralarında bulunan takımlara karşı üstün oynayan takım hep biz oluyoruz ama şanssız yeniliyoruz ya da oyun içinde kırılma noktaları oluyor. Puan ya da puanlar alamıyoruz. Şuanda gidişatımız çok iyi.”

Kaynak: İHA