Kocaeli’nde Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği Yapıldı

Kocaeli Büyüşehir Belediyesi, 221 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulunarak, amatör kulüplere destek verdi.


Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen malzeme desteği törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile sporcular ve çok sayıda sporsever katıldı.

İBRAHİM KARAOSMANOĞLU: “SPORUN HER BRANŞINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Malzeme dağıtım töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sporun her branşına destek verdiklerini belirterek, “Sporda dostluk, paylaşmak, centilmence yarışmak, sevgi varsa orada biz varız. Eğer silahlar konuşuyor palalar çıkıyorsa, bıçaklar konuşuyorsa orada spordan bahsetmek mümkün değil. Orada kavga var demektir. Biz o kinin o düşmanlığın içinde olmak istemiyoruz. Bizler yerel yönetimler olarak belediyeler olarak sporun her çeşidine ve branşına destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz. Bunu görev kabul ediyoruz" dedi.

MURAT AYDIN: “SPORCULARIMIZ ÇOK İYİ DÜZEYLERE GELECEKTİR”
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın ise, Kocaeli’nde lisanslı sporcu sayısının her geçen gün arttığını vurgulayarak, “Sporcularımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da malzeme desteğinde bulunuyoruz. 9 yılda yaklaşık 10 milyon TL'lik malzeme yardımı yapıldı. Son 5 yılda lisanslı sporcu sayımızı 150 bine çıkarttık. Bu sporcularımız çok iyi düzeylere gelecektir" şeklinde konuştu.

Tören birçok farklı branştan amatör spor kulüplerine yapılan malzeme dağıtımının ardından sona erdi.

Kaynak: İHA