Gelişim Koleji 5. Galibiyetini Aldı

Türkiye Basketbol 2. Lig’indeki zorlu maçta Final Gençlik engelini de kayıpsız geçerek son 6 maçtan 5 galibiyet çıkaran Gelişim Koleji’nde, Antrenör Mert Seyrek çok önemli bir karşılaşma kazandıklarına dikkat çekti.


Dörtte dört yaptıktan sonra geçen hafta Pamukkale Üniversitesi’ne kötü bir skorla kaybettiklerini hatırlatan Seyrek, “Final Gençlik maçı, yüzümüzü yeniden üst sıralara çevirmemizi ve yeni bir seri için adım atmamızı sağladı” diye konuştu.

Bu sezon İzmir’de sadece bir maç kaybettiklerini hatırlatan Erhan Kocamış ise güçlü bir rakibi yendiklerini belirterek, “Bu sezon evimizde iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Final Gençlik önünde de bunu devam ettirdik. Önümüzdeki hafta Pertevniyal engelini de aşarak son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Final Gençlik Antrenör Ali Uruk ise “Rakibimizi tebrik ediyoruz. Dar bir rotasyonumuz olduğu için, sakatlıklar bizi zor durumda bıraktı. İyi başladığımız ve zaman zaman skoru dengeye getirdiğimiz bir maçı kaybettik. Gelişim Koleji ise daha istekli olmasının karşılığını aldı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA