Elazığspor'da Galibiyet Sevinci

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları 4-1'lik galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Bu galibiyetle moral bulduk" dedi.

Elazığspor-Medical Park Antalyaspor maçını tribünde izleyen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve yapımcı Acun Ilıcalı ile karşılaşma sonrasında kentteki bir lokantada yemekte bir araya gelen Buruk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teknik direktörlük kariyerindeki ilk galibiyetine imza attığına işaret ederek, "İlk galibiyeti yaşamak, bu keyfi hissetmek çok önemliydi" diye konuştu.

Kendisini yalnız bırakmayan Belözoğlu ve Ilıcalı'ya teşekkür eden Buruk, "Bu galibiyet, hem şehir için hem de bizim için önemli. Bu galibiyetle moral bulduk" dedi.

Belözoğlu ise Buruk ile ağabey-kardeş ilişkileri olduğunu belirterek, "Okan ağabey, her şeyin en güzeline layık bir insan. Bugün takımımın izin günüydü, sağ olsun Acun ağabey böyle bir organizasyon yaptı. Burada olmaktan mutluyum. İnşallah bu sene Elazığspor da beklediği performansı, Okan ağabeyle bir an önce sergiler ve daha iyi yerlerde olur" şeklinde konuştu.

Ilıcalı da Okan Buruk ile aralarında ayrı bir bağ olduğunu ifade ederek, Elazığ'a gelerek Buruk'a bu zorlu maçta destek vermek istediklerini söyledi.

Buruk'a uğurlu geldiğini belirten Ilıcalı, "Inter'de oynarken maçına gitmiştim. Gittiğim maçta, Emre ortaladı, Okan gol attı. Öyle bir uğurum var. Bu, işin tabi bir tarafı olabilir. Ben her zaman çalışmaktan sonra uğurun geldiğini düşünüyorum. Elazığspor için de zor bir dönem başladı.

İnşallah bu galibiyet, çıkışın başlangıcı olur" ifadelerini kullandı.
Restoranda, aralarında çocukların da bulunduğu vatandaşlar, Buruk, Belözoğlu ve Ilıcalı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA